Изглежда, че един прост въпрос може незабавно да сложи край на

...
Изглежда, че един прост въпрос може незабавно да сложи край на
Коментари Харесай

Това е вълшебният въпрос, който слага край на всеки спор с партньора

Изглежда, че един елементарен въпрос може неотложно да постави завършек на съвсем всеки спор, в който една двойка може да се озове.  Тази дребна фраза е тествана и утвърдена от писателя Александър Джеймс , който беше задоволително великодушен да я показа с почитателите си в Twitter. 

Очевидно не става въпрос за разрешаване на дълбок конфликт , който продължава седмици, месеци или години. Говорим повече за ежедневните спорове , които се случват понякога при повечето двойки. 

Ето вълшебния въпрос, с цел да разрешите спор и да покажете своята нежна страна на по-добрата си половина:

Some years back my wife and I got into the habit of asking each other
‘do you want comfort or solutions’ when the other was having a bad time. That one sentence can save us from an argument 9/10 times.
— Alexander James (@DrunkScribe)
„ През последните няколко години жена ми и аз придобихме навика да се питаме един различен „ От разтуха ли имаш потребност, или от решения “, когато другият се усеща зле. Само това изречение ни избавя от спор 9 от 10 пъти . “

 двойка Unsplash

Авторът прибавя, че той е податлив да желае бързо да откри способи да поправи нещата или да остави проблемите настрани, до момента в който от време на време жена му просто има потребност да се отпусне прочувствено и да бъде изслушана. Обратната обстановка също е допустима. Това слага нещата в вероятност, нали?

В изявление за Huffington Post психологът Сара Джой Парк сподели, че харесва този метод да предложи на колегата си избор сред прочувствена поддръжка или съвет по време на спор: 

 двойка Unsplash

„ Това слага двойката на пътя към триумфа “, споделя тя. Ако всички са наясно какво желаят в дадена комуникация/раговор, тогава възможностите са доста по-големи и двамата да се усещат по-добре във връзката си.

Тъй като този прочут въпрос се концентрира върху доброжелателността, чуването и комуникацията в двойката , п репоръчваме ви да го имате поради по време на идващия ви спор.

Кой знае, може би ще позволи спора 9 от 10 пъти и за вас!
 9 въпроса за половия ви живот, които да си зададете  9 въпроса за половия ви живот, които да си зададете  9 въпроса за половия ви живот, които да си зададете  9 въпроса за половия ви живот, които да си зададете
 двойка Unsplash
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР